BURSA / OSMANGAZİ - Bilge Malcıoğlu Ortaokulu

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden oluşan Halk Oyunları Ekibi tüm rakiplerini gereide bırakarak Bursa 1. si olmuştur. Emeği geçen öğrencilerimize öğretmenlerimize ve velilerimize çok tekkkür ediyoruz.

Mrt

Şbt

Okulumuz Veli Ve Öğretmenlerinin Hazırladığı Deprem Kolileri Her Gün 12.00 De AFAD Merkezine Teslim Ediliyor.

Ock

Psikolog Tarık KAPLAN ve Psikolog Aslıhan ZORPUZAN'ın katılımıyla 8. Sınıf öğrencilerimize motivasyon nedir ve nasıl artırılır konulu seminer düzenlendi.

Ock

Bilge Malcıoğlu Ortaokulu Kız Hentbol Takımımız Gruptan Lider olarak çıktı. Başta Antrenörümüz Hüsniye Yıldız olmak öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. 19 Ocak 2023 saat 17.00 deki final maçına velilerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz

Ara

Türkçe dersi etkinlikleri kapsamında ders öğretmeni Gamze Berber tarafindan düzenlenen münazara yarışmasında birinci olan 8/C sınıfını kutluyoruz.

Ara

Bursa Anadolu Lisesi Gezisi Düzenledik. Rehberlik Servisi Çalışmalarımız Üst Eğitim Kurumlarının Tanıtılmasıyla Devam Ediyor.

Ara

Benim Işığım Projemiz Kapsamında Öğrencilerimiz Fotoğraf Öğretmenimiz Özel Eğitim Öğretmenimiz Ve Rehber Öğretmenlerimizle Botanik Park' Ta Fotoğraf Çekimi Yaptılar.